Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής « Πυρφόρος Έρως», της Αναστασίας Παπαδάκη

0
1383

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, σε γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Πυρφόρος Έρως» της συγγραφέως Αναστασία Παπαδάκη.

Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η ποιήτρια Στέλλα Πετκάρη, η οποία εξήρε την ικανότητα της Αναστασίας να εκφράζεται για όσα νιώθει μέσα από τα ποιήματα της. Μάλιστα στην εισήγηση της χρησιμοποίησε ποιήματα της Αναστασίας προκειμένου να αναδείξει το πηγαίο συγγραφικό της ταλέντο.

Διαφήμιση


Η ίδια η Αναστασία μιλώντας για το πόνημα της τόνισε πώς γι αυτήν ο έρωτας υπάρχει παντού, σε κάθε εκφανση της ζωής της. «Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα»,  είπε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση συντονίζε ο ταλαντούχος συγγραφέας και πολύ καλός φίλος της Αναστασίας Παπαδάκη, Χρήστος Τούβε.

Αποτελεί πραγματική έκπληξη το πώς τρεις νεοι συγγραφείς και φίλοι συνεργάσθηκαν τόσο αρμονικά για να βοηθήσουν τον «Πυρφόρος Ερως» να λάμψει και να αγγίξει τις καρδιές και τις ψυχές όχι μόνο των παρευρισκομένων αλλά και των αναγνωστών.

Εμείς ελπίζουμε να αγαπήσετε και εσεις το νέο βιβλίο της Αναστασίας Παπαδάκη και να της ευχηθούμε καλα συγγραφικά ταξίδια. Αν μη τι αλλο χρειαζόμαστε πένες τοσο γλυκιές και φρέσκες όπως της Αναστασίας Παπαδάκη.

Ευαγγελία Τζιάκα

Διαφήμιση