Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

0
17

01_BANNER_30IAN2018Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ (Άκης) Αράπογλου, σας προσκαλούν στην τελετή βράβευσης μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά, οι οποίοι εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά την τελευταία σχολική περίοδο (2016 – 2017).

Η τελετή-βράβευση θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή τις επιτυχίες των παιδιών του Δήμου μας, την Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων και Εορτή των Τριών Ιεραρχών την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και  ώρα 11.00, στο χώρο του Αμφιθεάτρου των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, Ακριτών και Θράκης 4, δίπλα στη Μονή Λαζαριστών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει απονομή επαίνων, παρουσία των Διευθυντών των σχολείων και των Γονέων – Κηδεμόνων.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Επιχείρησης «Ίρις» με επικεφαλής τον μαέστρο Άγγελο Καραπινίδη. Το πρόγραμμα που έχει παρουσιαστεί με επιτυχία κατά καιρούς σε εκδηλώσεις του Δήμου Παύλου Μελά, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων όμορων Δήμων θα περιλαμβάνει μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, jazz και παραδοσιακή μουσική. Η Φιλαρμονική θα αποτελείται από 50-60 μέλη, ενώ όλα τα μουσικά κομμάτια θα είναι ενορχηστρώσεις των μελών.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Πληροφορίες:

→ Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παύλου Μελά

2313.302808

 

 

Τα ονόματα των μαθητών και μαθητριών που θα επιβραβευθούν ανά σχολική μονάδα 

1ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

2ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

2ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

3ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

4ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1ο ΕΠΑΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

1ο ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

2ο ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

3ο ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

01_prosklisi_30ian2018
Πηγή: pavlosmelas.gr