«Το Ράφι της αγάπης» παραλαμβάνει τη Ζώνη της Φιλίας, της Ειρήνης και της Αγάπης!

0
481

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Το Ράφι της Αγάπης” διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουνίου ,στις 17:30 , εκδήλωση τέχνης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ,στην αίθουσα Μ.Αναγνωστάκης.

Ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι της δράσης «Το ράφι της Αγάπης» θα υποδεχθούν τη Ζώνη “Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών„ με τη δημιουργό του κα Μαρία Λουμπουρδή. Η Ζώνη αυτή συμβολίζει την Φιλία, την Ειρήνη και την Αγάπη μεταξύ των λαών του κόσμου, γι’ αυτό συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση ενότητας και αλληλεγγύης καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το Πηγή Παιδείας στηρίζει τέτοιες δράσεις και νιώθει υπερήφανο που θα είναι χορηγός επικοινωνίας βάζοντας με τη σειρά του ένα λιθαράκι στον δρόμο που χάραξε “Το Ράφι της Αγάπης”.

Previous articleΆγγελος Πατσιάς: Σκέψεις για τη δημοκρατική εκπαίδευση
Next articleΓια κάθε μικρή Ιθάκη
Είναι καθηγήτρια Γερμανικών, ζει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, τη δουλειά και τους φίλους της. Αναπόφευκτο το γράψιμο, καθώς από μικρή της άρεσε να διαβάζει και να γράφει συνεχώς. Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις στο μέρος όπου κατοικεί, κυρίως δράσεις που αφορούν τα παιδιά. Στο Πηγή Παιδείας γράφει με μεγάλο ενθουσιασμό για ποικίλα θέματα Παιδείας και όχι μόνο. Εμπνέεται από τα παιδιά της για τη στήλη μας με τα παραμύθια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here