Ροδόπη: Δασκάλες δημιουργούν…μουσείο μέσα στο σχολείο τους!

0
98
education, elementary school, learning and people concept - group of school kids sitting and listening to teacher in classroom from back

Κάτι…πολύ καλό ετοιμάζεται στον Ίασμο!

Συγκεκριμένα, οι δασκάλες του διαπολιτισμικού δημοτικού σχολείου, δημιουργούν ένα…μουσείο μέσα στο σχολείο!

Θα περιλαμβάνει δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που θα ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους στο παρελθόν και στη σχολική πραγματικότητα των περασμένων ετών!

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, έχοντας τη βεβαιότητα οτι αυτό θα είναι εξαιρετικό. Οι εν λόγω δασκάλες άλλωστε έχουν αποδείξει οτι διακατέχονται από ζήλο και διαθέτουν δημιουργικές ιδέες (θυμηθείτε εδώ το ξεχωριστό bazaar που οργάνωσαν τον περασμένο Νοέμβριο ενόψει των Χριστουγέννων με χειροποίητες κατασκευές).

Πηγή https://inkomotini.news/rodopi-daskales-dimiourgoun-mouseio-mesa-sto-sxoleio-tous/?fbclid=IwAR1ufcYUQoIMU1-14E_bC1yNjVtfoNv_8lIYgYE2AIiGDsLUG3QaBgamfrc

Previous articleΚωνσταντίνος Φωτεινός: Ο άνθρωπος-πράξη
Next articleΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είναι καθηγήτρια Γερμανικών, ζει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, τη δουλειά και τους φίλους της. Αναπόφευκτο το γράψιμο, καθώς από μικρή της άρεσε να διαβάζει και να γράφει συνεχώς. Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις στο μέρος όπου κατοικεί, κυρίως δράσεις που αφορούν τα παιδιά. Στο Πηγή Παιδείας γράφει με μεγάλο ενθουσιασμό για ποικίλα θέματα Παιδείας και όχι μόνο. Εμπνέεται από τα παιδιά της για τη στήλη μας με τα παραμύθια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here