ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΟΛΥΝΘΟΥ

0
59

Ένα βήμα ακόμη και δικαίωση των αγώνων μας για να ανεβάσουμε την Δημόσια Εκπαίδευση ψηλά!!

Σήμερα λάβαμε το παρακάτω e-mail: «Σας αποστέλλουμε ψηφιακά υπογεγραμμένο το με αριθμό πρωτ. 152398/2019 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου ».»

Μας έγινε γνωστό ότι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που καταθέσαμε εγκρίθηκε από το (Ι.Ε.Π.) και μπορεί να υλοποιηθεί στο Σχολείο μας!!

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε το Πρώτο Δημόσιο Σχολείο στην Ελλάδα που καταθέτει και παίρνει έγκριση Εκπαιδευτικού Προγράμματος από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ( Ι.Ε.Π.)!!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας: τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής, τον Δήμο Πολυγύρου, την Τροχαία Πολυγύρου, την Κοινότητα Ολύνθου,  τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου και ΟΛΟΥΣ εσάς που είστε δίπλα μας και στηρίζετε το έργο μας.

Διαβάστε την έγκριση ΕΔΩ

Πηγή https://dim-olynth-new.chal.sch.gr/?page_id=12366&fbclid=IwAR08Dc3rPZ9uw7Q3OzIL1HWQzgrCtzWDk6No9jtbsch30h9xOji2l3m-964

Previous articleΒιβλιοπαρουσίαση : Οι Γιοι της Επαγγελίας
Next articleThe Key to Successful Dog Kennel
Avatar
Είναι καθηγήτρια Γερμανικών, ζει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, τη δουλειά και τους φίλους της. Αναπόφευκτο το γράψιμο, καθώς από μικρή της άρεσε να διαβάζει και να γράφει συνεχώς. Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις στο μέρος όπου κατοικεί, κυρίως δράσεις που αφορούν τα παιδιά. Στο Πηγή Παιδείας γράφει με μεγάλο ενθουσιασμό για ποικίλα θέματα Παιδείας και όχι μόνο. Εμπνέεται από τα παιδιά της για τη στήλη μας με τα παραμύθια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here