Οι επίσημοι πίνακες πρόσληψης από το Υπουργείο Παιδείας

0
185

Τους επίσημους πίνακες για την πρόσληψη 6.629 νέων εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το υπουργείο Παιδείας.

Οι διορισμοί αφορούν θέσεις στην πρωτοβάθμια, τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή.

Αναλυτικά:

Στην πρωτοβάθμια ειδική αγωγή και εκπαίδευση και γενική εκπαίδευση προσλαμβάνονται 2.573 εκπαιδευτικοί
Στη δευτεροβάθμια ειδική αγωγή και εκπαίδευση και γενική εκπαίδευση προσλαμβάνονται 3.737 εκπαιδευτικοί
Για την εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη (παράλληλη) προσλαμβάνονται 319 εκπαιδευτικοί ειδικού βοηθητικού προσωπικού (ΕΒΠ) και ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (ΕΕΠ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των διευθυντών εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολικών μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι προσλαμβανόμενοι σε ΚΕΣΥ οφείλουν να παρουσιαστούν εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας στην οικεία περιφερειακή διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας και θα τοποθετηθούν στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (https://www.minedu.gov.gr/)

Πηγή http://www.moriodotisi.gr/index.php/nea/theseis-ergasias-ekpaideftikon/3542-6-629?fbclid=IwAR3UohNDTCaS1HwGZ5RP2CXNpq_h-BO6ik6Q3jH41oN5kDEDecfzgj4GpNc

 

Previous articleWhispered Essay Editor Secrets
Next articleBachelors of Applied Science Explained
Avatar
Είναι καθηγήτρια Γερμανικών, ζει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, τη δουλειά και τους φίλους της. Αναπόφευκτο το γράψιμο, καθώς από μικρή της άρεσε να διαβάζει και να γράφει συνεχώς. Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις στο μέρος όπου κατοικεί, κυρίως δράσεις που αφορούν τα παιδιά. Στο Πηγή Παιδείας γράφει με μεγάλο ενθουσιασμό για ποικίλα θέματα Παιδείας και όχι μόνο. Εμπνέεται από τα παιδιά της για τη στήλη μας με τα παραμύθια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here