Εκπαιδευτική Διφθέρα- Το ηλεκτρονικό Τεφτέρι του Δασκάλου (βίντεο)

0
329

Η Εκπαιδευτική Διφθέρα (ή απλά το Τεφτέρι του Δασκάλου!) είναι μία εφαρμογή για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android που στόχο έχει την οργάνωση όλων των δεδομένων της καθημερινότητας ενός εκπαιδευτικού (ωρολόγιο πρόγραμμα, τμήματα, μαθήματα, μαθητές, αναθέσεις, σχόλια, βαθμολογίες, απουσίες) με απλό και διαισθητικό τρόπο. Απευθύνεται σε φορητές συσκευές μεσαίου – μεγάλου μεγέθους (4′ – 7′) με οθόνη αφής ενώ αξιοποιεί με πολύ καλό τρόπο το επιπλέον μέγεθος των μεγαλύτερων οθονών.

 

Έχει εξαιρετικές δυνατότητες εισαγωγής / εξαγωγής / ανταλλαγής δεδομένων ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κεντρική συλλογή των απουσιών σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνοντας ιδιαίτερα εύκολη την καθημερινή ενημέρωση του MySchool και απελευθερώνοντας όλους τους εμπλεκόμενους καθηγητές από τη μη παραγωγική τήρηση του βιβλίου φοίτησης.

 

Η εφαρμογή βρίσκεται σε στάδιο BETA και διατίθεται σε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, στη διεύθυνση Εκπαιδευτική Διφθέρα (Beta) – Εφαρμογές Android στο Google Play 

Η εφαρμογή προς το παρόν υποστηρίζει την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

 Στο ιστολόγιο της εφαρμογής http://educationaldifthera.blogspot.gr/ το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς, μπορούν να βρεθούν σύντομοι οδηγοί χρήσης. Η ανατροφοδότηση είναι σημαντική και μπορεί να γίνει είτε στο παραπάνω ιστολόγιο είτε με email στο epdiamantopoulos@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here