Δωρεάν Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

0
93

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ GoLearn) στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενο τόσο την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας όσο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί μας, λόγω του κορονοϊού, παρέχει εντελώς δωρεάν μοριοδοτούμενα και πλήρως εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα 50 ωρών στα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής, της Σχολικής Ψυχολογίας και της Διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης/Ξένης Γλώσσας.

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία μας, οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και αντικειμένων αποκλειστικά από το σπίτι τους (εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως) θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια και να πάρουν και το πιστοποιητικό και την μοριοδότηση.

Ασύγχρονα χωρίς καμία υποχρεωτική παρακολούθηση

Οι επιμορφούμενοι θα πραγματοποιήσουν το σεμινάριο εντελώς ασύγχρονα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουν καμμία υποχρεωτική παρακολούθηση

Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο επίκειται να πραγματοποιήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς και απόφοιτους παιδαγωγικών – καθηγητικών σχολών σε όλη την Ελλάδα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με ακριβείς τίτλους «Εισαγωγή στην Σχολική Ψυχολογία»,  «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή»,  «Εισαγωγή στην Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας Δεύτερη/Ξένη».

Όπως γίνεται αντιληπτό στην εποχή του κορονοϊού που όλοι και όλες μας πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα προφύλαξης και να μείνουμε σπίτι, η διάδοση της γνώσης, η επιμόρφωση και η κατάρτιση δεν σταματάει.

Με αυτό τον τρόπο από τον υπολογιστή σας

α) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
β) ασύγχρονα και εξ αποστάσεως

μπορείτε να επιμορφωθείτε και να μοριοδοτηθείτε για προσλήψεις σε ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και ΔΙΕΚ.

Στο τέλος των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων θα λάβετε μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό παρακολούθησης με την σφραγίδα του Πανεπιστημίου αιγαίου.

– Επίκειται να ξεκινήσουν: Αρχές της επόμενης εβδομάδας
– Αιτήσεις έως 20 Μαρτίου
– Μέθοδος: Εξ αποστάσεως και Ασύγχρονα

Την ημέρα που θα ξεκινήσουν τα προγράμματα θα λάβετε username και κωδικούς ώστε να ενταχθείτε στην πλατφόρμα moodle.

Για να ενταχθείτε στο σεμινάριο 50 ωρών «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή» κάντε εγγραφή εδώ

Για να ενταχθείτε στο σεμινάριο 50 ωρών «Εισαγωγή στην Σχολική Ψυχολογία» κάντε εγγραφή εδώ

Για να ενταχθείτε στο σεμινάριο 50 ωρών «Εισαγωγή στην Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας Δεύτερη/Ξένη». κάντε εγγραφή εδώ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενισχύει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στέλνει το παρακάτω μήνυμα:
“Μένουμε σπίτι και Μαθαίνουμε!”

alfavita.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here