Η Κάρμεν Ρουγγέρη «χαρίζει» στα παιδιά την παράσταση Το Βαλς με τα Παραμύθια! (video)

0
128

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της αγαπημένης μας Κάρμεν Ρουγγέρη. Από αυτές που κανένα παιδί δεν θα χορτάσει βλέποντάς την μόνο μια φορά. Και επειδή η ίδια το ξέρει καλά αυτό, αποφάσισε, τώρα που όλα τα παιδιά μένουν στο σπίτι, να τους την «χαρίσει», προκειμένου να την απολαύσουν από τις οθόνες των υπολογιστών τους.

«Γεια σας αγάπες μου γλυκές», λέει η ίδια στο μήνυμά της, «Είμαστε στο σπίτι, όπως όλος ο κόσμος, μπόρα είναι θα περάσει, μπορούμε να περάσουμε πολύ ωραία και στο σπίτι μας, έτσι δεν είναι; Σας προτείνω, λοιπόν, να δούμε όλοι μαζί το Βαλς με τα Παραμύθια…»

Δείτε την εξαιρετική παράσταση των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή που «ανέβηκε» την προηγούμενη σεζόν στο Θέατρο Κιβωτός ακριβώς εδώ:

Και δείτε εδώ το αρχικό μήνυμα της Κάρμεν Ρουγγέρη:

"ΤΟ ΒΑΛΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ " ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

"ΤΟ ΒΑΛΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ" έρχεται στο σπίτι σας, ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους. https://www.youtube.com/watch?v=Y9HBuo1O6TI

Gepostet von Κάρμεν Ρουγγέρη am Montag, 23. März 2020

Πηγή https://www.infokids.gr/i-karmen-rouggeri-xarizei-sta-paidi/?fbclid=IwAR3RT8AHnUN18XGnWUmtvEcxrgm0DvWaj3xD5SQ0–p2ts4G8dH_biqVCtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here