Ο Οργανισμός Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω της σελίδας του στο facebook ,δίνει ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών εντός της οικίας τους.

Πρόταση για δημιουργική απασχόληση παιδιών από τις βρεφονηπιοκόμους του ΟΒΡΕΠΟΜ

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει βρει θερμή ανταπόκριση όχι μόνο από τους γονείς των παιδιών του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και από μεγάλη μερίδα ανθρώπων εντός και εκτός δήμου γεγονός που αποδεικνύεται και από τα υψηλά στατιστικά της σελίδας.

Η αναστολή της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την διοίκηση του ΟΒΡΕΠΟΜ, η οποία θεώρησε ότι το έργο της δημιουργικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών και των νηπίων έπρεπε να συνεχιστεί έστω και εξ αποστάσεως.

Κώστας Ιακώβου, Πρόεδρος ΟΒΡΕΠΟΜ

Η δράση αυτή ενισχύεται και θα ενισχύεται καθημερινά. Η πρωτοβουλία για αξιοποίηση του διαδικτύου και ιδιαίτερα των social media ανήκει στην διοίκηση του Οργανισμού και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Ιακώβου, ο οποίος θέτει ως βασικό γνώμονα της λειτουργίας του ΟΒΡΕΠΟΜ τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νηπίων τόσο εντός όσο και εκτός του σχολικού κτιρίου.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΟΒΡΕΠΟΜ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here