«Παραμένουμε σταθεροί στο χρονοδιάγραμμα για να είμαστε έτοιμοι για όλα». Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου», στον Σκαϊ, αναφορικά με τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.«Σταθερή επιδίωξή μας είναι να είμαστε όσο το πιο  δυνατόν πιο κοντά στις ημερομηνίες του Ιουνίου», συμπληρώνει η ίδια.

Η κα Κεραμέως δήλωσε παράλληλα ότι «θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου οι Πανελλαδικές να μην γίνουν το φθινόπωρο, επιδίωξή μου είναι να γίνουν τον Ιούνιο», ενώ έκανε λόγο για ενδεχόμενη μείωση της ύλης ή μετακύλιση της ημερομηνίας των εξετάσεων, ξεκαθάρισε όμως πως σε καμία περίπτωση δεν χάνεται η σχολική χρονιά.

Για τις περιπτώσεις παιδιών χωρίς διαδίκτυο στο σπίτι τους, η υπουργός είπε ότι αυτές είναι ελάχιστες και ότι «φροντίσαμε να συνδέονται και αυτά τα παιδιά με την πλατφόρμα μέσω τηλεφώνου».

«Οι εκπαιδευτικοί υπερβάλλουν εαυτόν και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες σε όλη αυτή τη διαδικασία και τους οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και μπράβο», ανέφερε επιπλέον η υπουργός Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για τα μεγάλα προβλήματα στη σύνδεση με τις προτεινόμενες πλατφόρμες του υπουργείου η υπουργός παραδέχτηκε ότι υπήρχαν προβλήματα με τα συστήματα, όμως ανέφερε ότι «πλέον το σύστημα τρέχει πολύ καλύτερα και γίνονται διαρκώς αναβαθμίσεις».

Πηγή https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316893_ofeiloyme-ena-terastio-eyharisto-stoys-ekpaideytikoys-gia-tin-ex-apostaseos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here