Σήμερα η καταβολή μισθοδοσίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς

H μεταφορά των ποσών για την πληρωμή μισθοδοσίας Μαρτίου αναπληρωτών ΕΣΠΑ–ΠΔΕ στους Λογαριασμούς των Δ/νσεων Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που απεστάλη σήμερα από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ προς τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και καταχωριστές ΕΣΠΑ & ΠΔΕ της χώρας σχετικά με την καταβολή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών ΕΣΠΑ–ΠΔΕ για το μήνα Μάρτιο 2020.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το especial.gr, με ενημερωτικό σημείωμα του Προϊσταμένου της Μονάδας Δ, της Επιτελικής Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Σπύρου Παπαχριστόπουλου, ενημερώθηκαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και καταχωριστές ΕΣΠΑ & ΠΔΕ της χώρας πως:H μεταφορά των ποσών για την πληρωμή μισθοδοσίας Μαρτίου  αναπληρωτών ΕΣΠΑ–ΠΔΕ στους Λογαριασμούς των Δ/νσεων Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε. Με το ίδιο σημείωμα παρακαλούνται οι Δ/νσεις Εκπαίδευσης όπως μεριμνήσουν για την καταβολή της μισθοδοσίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αναπληρωτών.

Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου – τουλάχιστον – εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού

Σημειώνεται ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω κορονοϊού, για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον (Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου), η πληρωμή της μισθοδοσίας αναπληρωτών ΕΣΠΑ & ΠΔΕ θα γίνει εκτός Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ), σύμφωνα με την έως τώρα εφαρμοζόμενη διαδικασία. 

Πηγή: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/317031_simera-i-kataboli-misthodosias-martioy-stoys-anaplirotes

Previous articleΠροτάσεις διαδραστικών παιχνιδιών από την Λητώ Τσακίρη
Next articleΕπίδομα Παιδιού 2020
Μαριάννα Μανωλοπούλου
Ονομάζεται Μαρία-Ιωάννα Μανωλοπούλου, είναι 22 ετών και γεννήθηκε στην Λάρισα. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι νηπιαγωγός. Συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα όπως στο hotspot των Διαβατών και συμμετέχει εθελοντικά και εμψυχωτικά στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και επιμορφώνεται συνεχώς στο τομέα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του Πηγή Παιδείας ενώ αποτελεί και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου του Πηγή Παιδείας. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων τα ταξίδια, το θέατρο, οι ξένες γλώσσες, η προώθηση της εναλλακτικής εκπαίδευσης. Συναναστρέφεται καθημερινά με παιδιά κυρίως προσχολικής αγωγής και εκτιμά την συνεχή ποιοτική επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο της. Ένας από αυτούς είναι και ο λόγος που ξεκίνησε να γράφει. Γράφει στο «Πηγή Παιδείας» και ασχολείται κυρίως με το κομμάτι των συνεντεύξεων γιατί όνειρο της από μικρή ήταν να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Μόνο που αυτή τη φορά βρήκε τρόπο να «παντρέψει» τις δυο μεγάλες αγάπες της τη δημοσιογραφία και την παιδαγωγική. Για αυτήν Πηγή σημαίνει «Η γνώση είναι η πιο δημοκρατική πηγή δύναμης.» και Παιδεία «Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται». Το ρητό που την συνοδεύει στις περισσότερες στιγμές της ζωής της είναι το «Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο» έτσι όσον αφορά την Εκπαίδευση και την Παιδεία θεωρεί πως πάντα πίσω από αυτές όλα έχουν κάποιον στόχο και όλα είναι θέμα κίνητρων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο email της mariannamanwlopoulou@gmail.com και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here