Πρωτοβουλία αλληλεγγύης: Συγκέντρωση βιβλίων για ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται

0
158
pixabay.com

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με σκοπό να βρεθεί ο τρόπος να περνά ευχάριστα ο χρόνος όσων ασθενών έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό και νοσηλεύονται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Την εν λόγω πρωτοβουλία συντονίζει η ιατρός- παθολόγυς του «Ερυθρού Σταυρού» Αναστασία Σπανουδάκη που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση: «Κάθε πρωί μαζί με την αγαπημένη συνάδελφο και φίλη Δέσποινα Κυριακοπουλου, βάζουμε την “πανοπλία” μας και κάνουμε επίσκεψη στους Covid ασθενείς μας. Οι ασθενείς μας νοσηλεύονται συνήθως μόνοι, χωρίς τη δυνατότητα να δουν τους δικούς τους, σε ένα δωμάτιο χωρίς τηλεόραση, χωρίς wifi… ουσιαστικά είναι μόνοι: αυτοί, οι σκέψεις και ο ιός τους. Κι αυτό κρατάει για άλλους λίγες και για τους περισσότερους πολλές μέρες. Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι όλες αυτές οι ώρες μπορούν να περάσουν πολύ ευχάριστα παρέα με ένα βιβλίο. Όσοι έχετε  κάποιο βιβλίο που δεν θέλετε, χωρίς διακρίσεις σε είδος και ύφος, ξέρετε που θα μας βρείτε (pm,τηλ κλπ). θα πάνε σε καλή μεριά, το υποσχόμαστε».

Πού μπορείτε να προσφέρετε τα βιβλία σας στους ασθενείς που νοσηλεύονται;

Όσα βιβλία θέλετε να προσφέρετε μπορείτε να τα αφήσετε στην πύλη του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός (Αθανασάκη 11, Αθήνα 115 26) με την ένδειξη: για την Α Παθολογική Κλινική, αρμόδια είναι η γιατρός κα Αναστασία Σπανουδάκη.

πηγή: infokids.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here