Ο επίλογος της Ημέρας: Εθνική υπόθεση το Lockdown

  0
  88

  5/11/2020, τοποθεσία Θεσσαλονίκη, ώρα 21:00 και η μέρα φτάνει προς το τέλος της. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να καλωσορίσω τους φίλους Αθηναίους αλλά και λοιπούς συμπατριώτες, στο καθεστώς του lockdown. Περάστε καθίστε συνάνθρωποι!! Συνοψίζω τα μαντάτα της ημέρας και ξεκινώ..

  • Eθνικό lockdown για τρεις εβδομάδες

  Πανελλαδικό κλείσιμο ανακοινώθηκε στις 12:00, από τον κ. Μητσοτάκη. Πλέον το lockdown είναι Εθνική υπόθεση. Όλοι μαζί στο δρόμο που χάραξε ο Πρωθυπουργός λοιπόν και η Παναγιά μαζί μας! Τώρα βέβαια, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για τις «τρεις βδομάδες». Τα έχουμε ξανά δει το έργο.

  • Παρίσι: Νέα μέτρα απαγόρευσης για delivery και takeaway.

  Αχ! Δε θέλω τέτοια.. δε θέλω τέτοια. Βλέπουν και οι δικοί μας η ζηλιάρηδες, που μη γίνει κάτι στο εξωτερικό, αμέσως να το εισαγάγουμε και μεις. Αυτό μας έλειπε, να μας κόψετε και το delivery. Ύστερα βάλτε μας και μια πέτρα στο λαιμό και ρίξτε μας στον Θερμαϊκό, να ησυχάσει η ψυχούλα μας. Μην ακουμπήσει κανείς το delivery….θα ξεσηκωθούμε σας το λέω!!!

  • Lockdown: Ανοιχτά τα κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο – Κλείνουν τη Δευτέρα.

  Τρεχάτε ποδαράκια μου, να προλάβουμε κανένα ραντεβού, γιατί η άβαφη ρίζα μετά την καραντίνα θα μαρτυρά την ταλαιπώρια μας!

  • Δωρεάν rapid test στο Ελληνικό από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

  Τελευταία φορά που διάβασα για δωρεάν rapid test, την επόμενη μας κλείσανε μέσα. Ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει πάλι αύριο! Αυτά είναι δεν είναι αξιόπιστα, θα μας πει κανείς; Πάει ανάλογα με το αποτέλεσμα..; Αρνητικό το πετάμε, θετικό το κρατάμε; Να ξέρω…

  • Πολάκης σε Τσιόδρα: “Τι μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;”

  Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι το πνεύμα σεβασμού, συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

  • Κορονοϊός: Τα 10 ελπιδοφόρα εμβόλια που βρίσκονται σε δοκιμές τελικής φάσης.

  Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες! Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία.. δέκα ελπιδοφόρα εμβόλια. Τόση ελπίδα μαζεμένη, δε ξέρω αν μπορώ να την διαχειριστώ.

  Σε άλλα νέα…

  • Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που τηλεφωνούσε για βόμβες στο σχολείο του.

  Η τίμια η προσπάθεια για κοπάνα. Σου λέει ο άλλος, να χάσω μάθημα, αλλά να μη χρεωθώ και την απουσία κύριε! Να δείτε που είναι μαθητής Δημοτικού.. μη ξεχνάμε! Εκείνοι δεν κινδυνεύουν..

  Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από το delivery. Ούτε που να το διανοηθείτε!!!!!!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here