Ο έρωτας, ως καταλύτης έναντι στην έλλειψη της υπάρχουσας ανθρώπινης επαφής

0
59

Μια ζεστή αγκαλιά, ένα βλέμμα ερωτισμού και αυτήν η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έχει λείψει σε όλους μας. Η έκφραση των συναισθημάτων στην κατάψυξη του διαδικτύου. Ωστόσο οξύμωρο σχήμα περιλαμβάνει, η εικόνα με το ζευγάρι της φωτογραφίας να φορά μάσκες μπροστά από το μωσαϊκό με τίτλο «El Mon Neix en Cada Besada» (Ο κόσμος αρχίζει με κάθε φιλί) που σχεδιάστηκε από τον Χουάν Φορτκουμπέρτα, μετά τους νέους περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση της Καταλονίας στη Βαρκελώνη, σε μία προσπάθεια να μειώσει την εξάπλωση του covid 19 στην Ισπανία. Θυμηθείτε το σίριαλ “Έρωτας και Επανάσταση” της ελληνικής τηλεόρασης, δεν προβληματίστηκα μονάχα εγώ αφενώς.

Πηγή:naftemporiki.gr

Τι χρειάζεται λοιπόν , για να ζήσουμε νέες στιγμές, με αυτόν που θέλουμε στο πλάι μας; Να παλέψουμε με κάθε μέσο και τρόπο για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, προ covid 19. Να επιμένουμε και να κάνουμε υπομονή, έχοντας στο μυαλό μας το Φιλί του Gustan Klimt.

Πηγή:i-gallery.g

Και τουλάχιστον να ξεφύγει η ψυχή μας στη συνήθεια της δικής μας αλληγορικής οπτικοποίησης, του πίνακα, του Renne Maggrite.

Πηγή:neolaia.gr

Λίγο έμεινε δεν θα εγκαταλείψουμε. Θα τα καταφέρουμε.

Πηγή:naftemporiki.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here