Ανοίγει ξανά η αυλαία στο Μπρόντγουεϊ

0
43
Πηγή: townandcountrymag.com

Τα ζωντανά σόου του Μπρόντγουεϊ θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 14 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μια διακοπή 18 μηνών, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, όπως  ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο. Τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται και τα θέατρα θα μπορούν να γεμίσουν στο 100% της χωρητικότητάς τους, όπως είπε ο Κουόμο.

Τα θέατρα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων τουριστικών αξιοθέατων της Νέας Υόρκης. «Το Μπρόντγουεϊ είναι τεράστιο κομμάτι της ταυτότητας και της οικονομίας της πολιτείας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που η αυλαία θα ανοίξει ξανά», έγραψε σε tweet ο Κουόμο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις είναι ένας από τους τελευταίους τομείς που επιστρέφουν μετά την πανδημία, λόγω των προκλήσεων να τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής απόστασης για τους ηθοποιούς στη σκηνή, τα συνεργεία στο παρασκήνιο και τους θεατές.

Χιλιάδες ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και τεχνικοί βρέθηκαν χωρίς δουλειά, όταν τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ έκλεισαν τον Μάρτιο του 2020. Ορισμένες παραστάσεις, όπως τα μιούζικαλ «Frozen» και «Mean Girls» ανακοίνωσαν πως δεν θα επιστρέψουν.

Τριάντα μία παραστάσεις προετοιμάζονταν όταν επιβλήθηκε το κλείσιμο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Περισσότερα από 14,8 εκατομμύρια εισιτήρια είχαν πωληθεί για παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ τη σεζόν 2018-2019, που έληξε τον Μάιο, φέρνοντας εισπράξεις ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα ταμεία της Broadway League. Το 63% των θεατών ήταν τουρίστες, εκτός των ΗΠΑ ή εκτός της Νέας Υόρκης.

Πηγή: naftemporiki.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here