Σεμινάριο: «Η Ψυχοσυναισθηματική Εξέλιξη του Ανθρώπου»

0
1106

Η ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.jpg

 

Διαφήμιση

Το Πηγή Παιδείας διοργανώνει  σεμινάριο με θέμα “Η Ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη του ανθρώπου μέχρι τα δυο πρώτα χρόνια”, με ομιλήτρια την ψυχολόγο- ψυχοθεραπεύτρια Αντιγόνη Συμεωνίδου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Οικόπολις, Πτολεμαίων 29, στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο αφορά τόσο γονείς όσο και εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους, καθώς και φοιτητές που ασχολούνται με τον κλάδο.

Οι θέσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι περιορισμένες, γι’αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν απαραίτητα προεγγραφή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Το σεμινάριο παρέχεται δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Η κυρία Συμεωνίδου με σπουδές στο Aberdeen της Σκωτίας, ειδικεύεται στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση και πλέον ασχολείται και με την Προγεννητική Ψυχολογία, ενώ εκπαιδεύεται και ως Ψυχοδραματίστρια. Περισσότερες πληροφορίες για εκείνη και το έργο της μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο που διατηρεί  https://antigonisimeonidou.wordpress.com/ .

 

Error: Contact form not found.


 

Διαφήμιση