Ημερίδα: «Εξαρτήσεις και νέοι»

0
1660

Το Πηγή Παιδείας σε συνεργασία με τον Φάρο του Κόσμου διοργανώνει.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εναλλακτικής Εκπαίδευσης “Πηγή Παιδείας”, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το παιδί, συνδιοργανώνει μαζί με τον Φάρο του Κόσμου και τον ειδικό Καρδιολόγο και Διδάκτορα Ιατρικής  Διαμαντή  Γκολιδάκη εκδήλωση με θέμα “Εξαρτήσεις και Νέοι” στο 3ο  ολοήμερο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Δήμου Μενεμένης- Αμπελοκήπων, στο Δενδροποτάμο Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 21/3/2018 στις 17:30.

Διαφήμιση

Ολοένα και περισσότεροι νέοι εθίζονται στη χρήση ουσιών αγνοώντας τον κίνδυνο αλλά και τις καταστροφικής συνεπείες που αυτές έχουν στον οργανισμό και στη ψυχή. Παρόλη την τεράστια πληροφόρηση που υπάρχει στις μέρες τα ποσοστά των εξαρτημένων ατόμων αυξάνονται συνεχώς. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση τοσο των γονέων όσο και των νέων σε αυτό το τοσο σημαντικό πρόβλημα για την σύγχρονη κοινωνία γενικά και για αυτήν την περιοχή ειδικά.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο ειδικός καρδιολόγος και Διδάκτορα Ιατρικής Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιστημονική επιμέλειά της καθώς και η ψυχολόγος Αφροδίτη Μηλοβιανού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη  στο κοινό.
Με εκτίμηση,
Η πρόεδρος του Συλλόγου
Τζιάκα Ευαγγελία

Διαφήμιση