Έφτασε το νέο διαφημιστικό spot της Πηγής Παιδείας

0
612

Ήταν Ιούνιος του 2016, όταν μια πενταμελής ομάδα καθηγητών αποφάσισε να δημιουργήσει το εκπαιδευτικό portal Πηγή Παιδείας με σκοπό την παιδαγωγική έρευνα και τη διάδοση της εναλλακτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Έκτοτε μετράμε 1700 άρθρα, συνεργασίες με φορείς όπως το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, την Eudec Greece, το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, την Πρεσβείας της Φινλανδίας στην Ελλάδα, 8 σεμινάρια με πληθώρα κόσμου να τα παρακολουθεί και 2 Πανελλήνιες Συνδιασκέψεις Εναλλακτικής Εκπαίδευσης.

Η τηλεοπτική μεταφορά της Πηγής Παιδείας με 5 επεισόδια σε περιφερειακό κανάλι της Θεσσαλονίκης στόχευε στην προώθηση και στην ανάδειξη πολιτιστικών και εκπαιδευτικών θεμάτων.

Διαφήμιση

Η φετινή χρονιά μας βρίσκει ακόμα πιο δυναμικούς και δραστήριους επικοινωνιακά. Το 2020 είναι η χρονιά όπου η Πηγή Παιδείας τολμά και πρωτοπορεί εκδίδοντας τον Μάρτιο του 2020 το πρώτο της τεύχος στην Διεθνή Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο MET HOTEL στις 15/3/2020.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της Πηγής Παιδείας δημιουργήσαμε το πρώτο μας διαφημιστικό spot.

Δείτε το εδώ:

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here