Live Streaming Παρουσίαση: «Η Μπιζουτιέρα με τα Σκουπίδια» της Ελένης Λουκαδάκου

0
689

Η Πηγή Παιδείας και η συγγραφέας Ελένη Λουκαδάκου σας προσκαλούν στην live streaming παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής «Η Μπιζουτιέρα με τα Σκουπίδια» το Σάββατο 6/2/2021 στις 18:00.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο μέσω της επίσημης σελίδας της Πηγής Παιδείας στο Facebook όσο και της Bookguru.gr.

Διαφήμιση

Την συγγραφέα προλογίζει η συγγραφέας Κωνσταντίνα Μαλαχία. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι συγγραφείς Μάγδα Καπριανού και Στέλλα Σωτήρκου θα απαγγείλουν και θα σχολιάσουν ποιήματα της κ. Λουκαδάκου, ενώ η υπεύθυνη της Πηγής Παιδείας και της Bookguru.gr, Ευαγγελία Τζιάκα θα συντονίσει την διαδικτυακή εκδήλωση.

Λίγα Λόγια για την Συγγραφέα Ελένη Λουκαδάκου:

Καλησπέρα,σας αποστέλλω το βιογραφικό μου… Ονομάζομαι Ελένη λουκαδακου, είμαι 44 ετών, καθηγήτρια αγγλικών,ποιήτρια και στιχουργός.Εργαζομαι 27 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης στον δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα.Μιλαω αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά κι ισπανικά και του χρόνου ιταλικά!Γράφω ποίηση στις γλώσσες αυτές κι έχω αποσπασει δύο βραβεία ποίησης, το ένα παγκόσμιο στην ελληνική γλώσσα και το δεύτερο παγκόσμιο.Σύντομα θα κυκλοφορήσει CD με μελοποιημένη ποίηση μου στα ελληνικά κι ένας φίλος εικαστικός στη νέα Υόρκη μελοποίησε τα ποιήματα μου στα αγγλικά και κυκλοφόρησε εκεί cd.Επισης, ήμουν προτεινόμενη για τα βραβεία public και μέρος της δουλειάς μου έχει συμπεριληφθεί στη μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της νεοελληνικής λογοτεχνίας χάρη Πάτση από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα Τόμος 30,του χρόνου και στον τόμο 31.Επισης,μου έγινε πρόταση για οργάνωση και προεδρία του διεθνούς κινήματος καλλιτεχνών με δράση στο εξωτερικό!Παίζω τουμπελεκι,φοίτησα 1 χρόνο στο χοροθεατρο Ροες με δάσκαλο τον κύριο Μιχάλη Κλαπακη  από τις Δυνάμεις του Αιγαίου,κι ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το θέατρο φοιτώντας σε δύο θεατρικές ομάδες,τη “Θεατροσφαιρα” της κυρίας Τοτας Σακελλαρίου και το θεατρικό εργαστήρι του  κυρίου Νταλιάνη.Μου αρέσουν τα ταξίδια,έχω πάει αρκετές φορές στην Αγγλία και την Πράγα,το σινεμά,το θέατρο,η ανάγνωση κι η κολύμβηση.

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here