Live Streaming Παρουσίαση: «Ο Παλιός Χαρταετός», της Μάουρας Ρομπέσκου

0
788

Η Πηγή Παιδείας και οι Εκδόσεις Ηλιαχτίδα σας προσκαλούν το Σάββατο, 21/2 στις 7:30μμ, στην live streaming παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της συγγραφέως Μάουρας Ρομπέσκου «Ο Παλιός Χαρταετός».

Tην συγγραφέα προλογίζει η Διευθύντρια των Εκδόσεων Ηλιαχτίδα, Δέσποινα Φίλιου. Αποσπάσματα διαβάζει η εικονογράφος Βάσια Παπαδοπούλου και η συγγραφέας Βάνα Κουτσού. Την εκδήλωση συντονίζει η Υπεύθυνη της Πηγής Παιδείας Ευαγγελία Τζιάκα.

Διαφήμιση

Περίληψη:

Ένας παλιός χαρταετός, φτιαγμένος στην άκρη μιας αποθήκης…

Και ένα κοριτσάκι που αναζητά τον πατέρα της…

Μπλέκουν σε μια συγκινητική περιπέτεια…

Ένα συγκινητικό παραμύθι, που θα αγγίξει το συναίσθημα κάθε αναγνώστη μικρού και μεγάλου.

Εικονογράφηση:  Πέπη Πετσαγκουράκη

Επιμέλεια Βιβλίου: Ευαγγελία Τζιάκα

Σειρά: Παιδική Λογοτεχνία

Λίγα Λόγια για την Συγγραφέα:

Γεννήθηκα μεγάλωσα στην Αθήνα. Έγραφα ιστορίες στο μυαλό μου από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Όπως και διάβαζα πολύ. Πέρασαν πολλά χρόνια για να αποφασίσω να αρχίσω να τις καταγράφω και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ. Γράφω όπως αναπνέω. Έχω ολόκληρο ράφι στην βιβλιοθήκη μου με τουλάχιστον δέκα μυθιστορήματα, πέντε έξι νουβέλες και δεκάδες διηγήματα. Αυτό που σου έστειλα είναι το πρώτο μου. Δεν έχω σπουδές, αφού τελειώνοντας το οικονομικό λύκειο, παντρεύτηκα. Στα είκοσι τρία, είχα τέσσερα παιδιά.

Πριν λίγα χρόνια άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα δημιουργικής γραφής, στο Harmony and Creativity με τον Δημήτρη Μπογιατζή από όπου έχω το πρώτο δίπλωμα και μέσα στους επόμενους μήνες παίρνω το δεύτερο και το τελευταίο {αν έχει κάποια σημασία αυτό.} μου αρέσουν περισσότερο να γράφω θρίλερ και φαντασίας. Τα παραμύθια είναι η άλλη μου αγάπη.

Δεν ζω μαζί με δεκαπέντε γάτες {αν και τις αγαπώ πολύ} αλλά έχω συνηθίσει να γράφω με κάνα δυο μικρά, να παίζουν γύρω μου, να βοηθώ σε μαθητικές εργασίες, να λύνουμε μαθηματικές ασκήσεις. Αφού ήδη έχω πέντε εγγόνια.

Όσοι επιθυμείτε να παραγγείλετε το βιβλίο, μπορείτε να το κάνετε είτε μέσα από το e-shop των εκδόσεων: www.ekdoseisiliaxtida.gr

είτε τηλεφωνικά στο  2104967338-6934776847-6978440009

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here