H Ελπίδα Γεωργακοπούλου live στην Πηγή Παιδείας

0
814

Αυτή την Τετάρτη, 24/3/2021 και ώρα 6 μ.μ., υποδεχόμαστε live στην Πηγή Παιδείας την Συμβουλευτική Ψυχολόγο και Σύμβουλο Διατροφής, κυρία Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Η κ. Γεωργακοπούλου έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο την ειδική αγωγή και την παιδοψυχολογία, ενώ παρακολούθησε συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ανθρωπιστικής  ανάπτυξης στο Athens synthesis centre. Κατέχει μεταπτυχιακό στο χώρο της συμβουλευτικής ψυχολογίας και τις διαταραχές προσωπικότητας, με κύριο στόχο τις συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων, γονέων και οικογένειας. Κέντρα ανάπτυξης παρέμβασης παιδιών και εφήβων, ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση γονέων, είναι μερικά μόνο σημεία της πολυετούς της εμπειρίας. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δικό της γραφείο στη Γλυφάδα, όπου δουλεύει με άτομα που έχουν ανάγκη ψυχολογικής και διατροφικής υποστήριξης.

Διαφήμιση

Μαζί θα μιλήσουμε για το πως η «ψυχολογία» του lockdown έχει επηρεάσει την διατροφή μας, ποια σημάδια δε πρέπει να αγνοούμε, αν και κατά πόσο η πανδημία έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη, και πολλά ακόμα.

Τετάρτη 24/3/2021 και ώρα 6 μ.μ. live στην Πηγή Παιδείας.

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here