Bookguru.gr: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με ζωντανές αφηγήσεις παραμυθιών

0
604
freepik.com

Η Πηγή Παιδείας και το writers’agency Bookguru.gr γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2/4 με ζωντανές αφηγήσεις παραμυθιών μέσα από τo επίσημα κανάλι της Bookguru στο ΥοuTube καθώς και μέσα από την επίσημη σελίδα της Bookguru στο Facebook!

Από τις 10πμ μέχρι τις 2μμ και από τις 5μμ μέχρι τις 9μμ αξιόλογοι συγγραφείς θα διαβάζουν παιδικά κλασσικά παραμύθια για να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους, τιμώντας παράλληλα τους μεγάλους κλασσικούς συγγραφείς παιδικών βιβλίων!

Διαφήμιση

Κάντε λοιπόν, subscribe, στο κανάλι της Bookguru στο ΥοuTube και like στην επίσημη σελίδα της προκειμένου να ταξιδέψετε γονείς αλλά και παιδιά πίσω στο χρόνο ακούγοντας ξανά τα παραμύθια μας που συντρόφευαν σε κάθε μας στιγμή!

Το πρόγραμμα των αφηγήσεων θα είναι σύντομα διαθέσιμο!

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου:

To Διεθνές Συμβούλιο Βιβλίων για την Νεότητα (IBBY), το 1966, καθιέρωσε την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ως Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.


Πηγή: https://www.sansimera.gr/worldays/13

© SanSimera.gr

H

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here