Αmazon Kindle: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το βιβλίο σου και τις καμπάνιες

0
686

Πώς ανεβάζεις ένα βιβλίο στην Amazon; Τι αρχεία χρειάζεσαι; Πώς κάνεις καμπάνιες; Τι είναι οι pay per click διαφημίσεις;

Η Αmazon ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του βιβλίου και των εκδόσεων. Πλέον με μηδενικό κόστος μπορείς να ανεβάσεις το βιβλίο σου, να φτιάξεις τις δικές σου καμπάνιες προώθησης και να γίνει το έργο σου το επόμενο best seller της!

Διαφήμιση

Αν θες να μάθεις πώς λειτουργεί, δεν έχεις παρά να γραφτείς στο σεμινάριο που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας σε συνεργασία με την Bookguru.

Eισηγήτρια Σεμιναρίου: Ευαγγελία Τζιάκα, Υπεύθυνη Πηγή Παιδείας και Bookguru.gr

Η Ευαγγελία Τζιάκα είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και φοιτήτρια του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Το 2016 δημιούργησε το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal Πηγή Παιδείας με γνώμονα την διάδοση της εναλλακτικής εκπαίδευσης και της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Αυτές οι δύο θεματικές αποτέλεσαν το επίκεντρο των 8 σεμιναρίων και 2 Πανελλήνιων Συνδιασκέψεων Εναλλακτικής Εκπαίδευσης που διοργανώθηκαν κατά την περίοδο 2017-2019.

Οι συνεργασίες που σύναψε με διάφορους εκδοτικούς οίκους και συγγραφείς από το 2019 την οδήγησε σταδιακά στην δημιουργία της εταιρείας Βookguru.gr. Η Bookguru.gr ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό να προσφέρει στους συγγραφείς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (έκδοση, προώθηση, εκπαίδευση) και συμβουλές που χρειάζονται, προκειμένου να δημιουργήσουν την δική τους συγγραφική ταυτότητα και να προωθήσουν το συγγραφικό τους έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΑΚΑ

ΤΙΤΛΟΣ: «Βιβλίο: Τα sos της Amazon»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 9/4/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 ΕΥΡΩ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/wGMpCyPuHzN93qUw5

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Με το πέρας του σεμιναρίου, αποστέλεται βεβαίωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω του www.e-maild.com (powered by TEST4U)

Με την επιβεβαίωση της έγκυρης εγγραφής, αποστέλεται στο προσωπικό σας email το link, μέσω του οποίου θα πραγματοποιηθεί το εκάστοτε σεμινάριο.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο: 6948037123 ή να αποστείλετε email στο: pigipaideias@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΙ: bookguru.gr, TEST4U και emaild.com

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/wGMpCyPuHzN93qUw5

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here