Η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
384

Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας. Εκπρόσωπος της Πρεσβείας στην Συνδιάσκεψη θα είναι ο καταξιωμένος καθηγητής κ. Fernando Alexandre

Ο κ. Fernando Alexandre είναι επί του παρόντος Επισκέπτης Καθηγητής στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών σπουδών, στο Πανεπιστήμιο NOVA της Λισαβόνας. Είναι επίσης Senior Researcher στο Centre of Studies, σχετικά με τις μεταναστεύσεις και τις διαπολιτισμικές σχέσεις που διοργανώνονται από το UAb (Πορτογαλικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

Διαφήμιση

Συντόνισε τόσο τα προπονητικά όσο και τα ενδοϋπηρεσιακά προγράμματα κατάρτισης των εκπαιδευτικών στο διαφορετικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στη μελέτη των πεποιθήσεων των εκπαιδευτικών, των κοινωνικών αναπαραστάσεων και του ρόλου τους στην ανάπτυξη της επαγγελματικής ταυτότητας των εκπαιδευτικών.

Έχει επίσης εργαστεί και δημοσιεύσει για τον τομέα της γεωγραφικής εκπαίδευσης και τις σχέσεις της με την εκπαίδευση, για την ιθαγένεια και την εκπαίδευση για βιώσιμη ανάπτυξη. Προς το παρόν, ο Δρ Fernando Alexandre είναι μέλος της Συμβουλευτικής Συμβούλιο της Επιτροπής Γεωγραφικής Εκπαίδευσης (CGE) της Διεθνούς Γεωγραφική Ένωση (IGU).

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here