Η Ράνια Λάμπου στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
181

Η Ράνια Λάμπου είναι μια Global Educator, πολυβραβευμένη εκπαιδεύτρια STEM, ICT εκπαιδεύτρια και ερευνήτρια νευροεκπαίδευσης στην Ελλάδα. Επί του παρόντος, είναι εκπαιδεύτρια STEM στην Ελληνική Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (Παράρτημα του Salamis) και εργάζεται επίσης στο ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, στη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Καινοτομίας όπου γράφει Έργα STE (A) M για ελληνικά σχολεία.

Έχει λάβει πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία (μέχρι τώρα 73) και είναι νικήτρια του “Global Teacher Award 2020” (AKS Awards) και “Global Teacher Prize finalist 2019” (Varkey Foundation).

Διαφήμιση

Είναι ιδρύτρια και διεθνής συντονίστρια πέντε καινοτόμων διεθνών έργων, που εστιάζουν στους στόχους αειφόρου ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, που περιγράφονται στο η ατζέντα του 2030. Είναι επίσης συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων για παιδιά, μέλος της εκπαιδευτικής επιτροπής της Οικουμενικής Δελφικής Ένωσης στο συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ενω παράλληλα είναι και κοινωνική ακτιβίστρια.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here