Η Όλγα Γιώτη στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
359

Η Όλγα Γιώτη είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός, εμψυχώτρια θεάτρου και
θεατρικού παιχνιδιού και youth trainer σε προγράμματα erasmus+.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού του Εθνικού Θεάτρου, της Σχολής Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού του κ. Λάκη Κουρεντζή και του Θεάτρου Παύσις και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό δίπλωμά της με ειδίκευση στην Ετερότητα και Παιδαγωγική του Θεάτρου στο Δημοκρίτειο
Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Διαφήμιση

Έχει παρακολουθήσει επίσης πολλά σεμινάρια θεάτρου, αρχαίου δράματος και υποκριτικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια θεατρικών εργαστηρίων σε Πανελλήνια συνέδρια.

Έχει ιδρύσει το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι “Πι όπως Παίζουμε”, τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων No Name στο κέντρο της Αθήνας και έχει σκηνοθετήσει διάφορα έργα του παγκόσμιου και ελληνικού ρεπερτορίου.

Έχει εργαστεί και συνεχίζει να συνεισφέρει εθελοντικά σε διάφορους οργανισμούς όπως για παράδειγμα στην ομάδα εκπαίδευσης της Mentoria, στο ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ, στο Σύλλογο Νέων Φυλής, στη Στέγη του Εφήβου κ.ά και είναι μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here