Παρουσίαση Βιβλίου «Η Αποικία των Ψυχών» Της Μάγδας Καπριανού

0
589

Το Writers’ Agency Bookguru.gr σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάγδας Καπριανού «Η Αποικία των Ψυχών» την Τετάρτη, 6/10 στις 6:30μμ στο Cafe Theatro (πάνω από το Βασιλικό Θέατρο) στη Θεσσαλονίκη.

Την παρουσίαση συντονίζει η Δημοσιογράφος και Τηλεοπτική Παρουσιάστρια της εκπομπής VIVA, Δήμητρα Γερογιάννη. Την συγγραφέα προλογίζει η ηθοποιός, σκηνοθέτης και Διευθύντρια του Θέατρου Σοφούλη Παυλίνα Χαρελά. Για την πλοκή μιλάει ο ηθοποιός Κρίτωνας Ζαχαριάδης, ενώ για το βιβλίο η Δημοσιογράφος και Υπεύθυνη της Bookguru.gr, Eυαγγελία Τζιάκα. Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζουν η Παυλίνα Χαρελά και ο Κρίτων Ζαχαριάδης. 

Διαφήμιση

Παράλληλα με την παρουσίαση, θα πραγματοποιηθεί έκθεση έργων τέχνης της εικαστικού Βλαχογιάννη Βασιλική.

Την εκδήλωση στηρίζει η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας της παρουσίασης είναι το Thesstoday.gr και η Πηγή Παιδείας!

Περίληψη:

Η αγάπη είναι μια τρέλα. Σε παρασύρει. Σε πάει εκεί όπου η πραγματικότητα ξεθωριάζει και τη θέση της παίρνει αυτό που ο καθένας ελπίζει και προσμένει από τον άλλο. Πόσο τραγικό! Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Αυτή του θεριού, του αγριμιού, του πόθου και του έρωτα. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας… Αυτός είναι που δημιουργεί πληγές και τραύματα! Μα, στάσου και σκέψου «τι χρειάζεται για να κάνεις τα θέλω σου πράξη»;

 Άπλωσε το χέρι σου και διεκδίκησέ το. Αυτό να κάνεις. Να κάνεις αυτό που οι άλλοι φοβούνται και μόνο στα ονειρατά τους ζούνε.

Δύο διαφορετικές ιστορίες, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί πολιτισμοί που κάπου στη μέση πλέκονται μεταξύ τους και αναμιγνύονται παίρνοντας και δίνοντας ο ένας στοιχεία και συμβουλές στον άλλο. Πρωταγωνιστές είναι η ζωή και ο Έρωτας. 

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Τζιάκα

Υπεύθυνη Βοοkguru.gr

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here