Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους: Ο Σούπερ Πειρατής και οι Πλειάδιοι του Αγγελή Μπεκιάρη

0
306

Ο Σούπερ Πειρατής (Lame Crook=Κουτσός Πειρατής) δημιουργήθηκε από την Dynertia και την 3D Studios (Γίνεται) το 2021. Ένας τρομερός πειρατής που έζησε το 1782 σε έναν πλανήτη που λέγεται Υπνοτόπια, κυρίευσε πολλά καράβια και έχασε το πόδι του σε μια μάχη, πέθανε το 1821 απο έναν κεραυνό. Μετά από 200 χρόνια η Υπνοτόπια κινδυνεύει από τον Ταραντούλα Χόκ και τους έχοντες χρήμα, που ελέγχουν το μυαλό των ανθρώπων και τους έχουν περιορίσει.

Μια ομάδα εξωγήινων οι πλειάδιοι θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους της Υπνοτόπιας και δημιουργούνε μια βροχή κεραυνών για ένα επαναφέρουν στη ζωή τον Σούπερ Πειρατή που με τις γκάφες του και τις υπερφυσικές του δυνάμεις, θα βοηθήσει τους αδύναμους και θα εξοντώσει τον Ταραντούλα Χόκ.Οι πλειάδιοι απο την πλευρά τους θα εξαφανίσουν το μεγαλύτερο κακό, που είναι το χρήμα και θα επαναφέρουν τις ισορροπίες. Συντελεστές: 3D Animation -Vocals- Sound Editing – Σενάριο- Visual Effects – Sound Effects – Σκηνοθεσία – Παραγωγή = ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (3D STUDIOS – ΓΙΝΕΤΑΙ – DYNERTIA)

Διαφήμιση

Η ταινία συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μικρού Μήκους που διεξάγει η Πηγή Παιδείας από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here