Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους: Mind the Gap – Πρόσεξε το Χάσμα της Μαρίας Γεωργιάδου

0
297

Η ταινία Mind the Gap ή αλλιώς Πρόσεξε το Χάσμα, δημιουργήθηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει με έναν απλό και τραγελαφικό τρόπο γύρω από το θέμα της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον και να προκαλέσει ένα αίσθημα ενσυναίσθησης και ευσυνειδησίας απέναντι στη φύση και τις συνέπειες ακόμα και των πιο απλών, καθημερινών συνηθειών μας.

Περίληψη

Διαφήμιση

Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου στο σύγχρονο κόσμο, ζώντας κάτω από τους γρήγορους ρυθμούς μια πόλης, μακριά από τη φύση και την ηρεμία που αυτή προσφέρει. Καθώς λοιπόν η ιστορία εξελίσσεται και βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, ένα δεύτερος πρωταγωνιστής εμφανίζεται. Πρόκειται για ένα πλαστικό μπουκάλι που τόσο ασυναίσθητα και ασυνείδητα πετάχτηκε και που θα ταξιδέψει σε ένα παράλληλο σύμπαν, για να μας διδάξει εν τέλει τις συνέπειες των πράξεων μας.

Συντελεστές Σύλληψη ιδέας: Μαρία Γεωργιάδου, Ειρήνη Βαρσάμη

Δημιουργία σκίτσων-καρέ: Μαρία Γεωργιάδου, Ειρήνη Βαρσάμη Μοντάζ: Μαρία Γεωργιάδου Μουσική (σύνθεση και εκτέλεση – ακορντεόν): Μαρία Κονδυλίδου

Η ταινία συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μικρού Μήκους που διεξάγει η Πηγή Παιδείας από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here