Συνεργασία Πηγής Παιδείας με Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Κύπρου

0
432

Η Πηγή Παιδείας ανακοινώνει την συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και με το Τμήμα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν μέσα από την Πηγή Παιδείας όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις για τις δράσεις, τα επιμορφωτικά προγράμματα και τα προγράμματα σπουδών των πανεπιστημίων αυτών.

Έχοντας θέσει στο επίκεντρο του ερευνητικού της ενδιαφέροντος το εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό γίγνεσθαι τόσο μέσα από το πρωτόλειο αρθρογραφικό της υλικό όσο και μέσα από τις δράσεις Πανελλήνιας εμβέλειας που έχει διοργανώσει, η Πηγή Παιδείας συνεχίζει να επιδιώκει την περαιτέρω διάχυση του εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου που συντελείται εντός και εκτός της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας όλων των βαθμίδων.

Διαφήμιση

Η διάχυση του εκπαιδευτικού αυτού έργου μέσα από την ανάδειξη νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και θεωριών που καλύπτουν όλο το φάσμα αλλά και το εύρος της εκπαίδευσης αποτελεί την κινητήριο δύναμη ανάπτυξης και εξέλιξης τόσο του ίδιου του εκπαιδευτικού συστήματος όσο και της ελληνικής- και όχι μόνο- κοινωνίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων που εμπιστεύτηκαν την Πηγή Παιδείας για την προώθηση των αντίστοιχων δράσεων και προγραμμάτων

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here