Free Online Webinar:Πες το με ένα παραμύθι

0
705

Το ταξίδι της ψυχής ενός παιδιού συνοψίζεται στην λέξη «παραμύθι». Το παραμύθι δεν είναι ακόμα ένα βιβλίο. Είναι ο συνοδοιπόρος του μικρού ανθρώπου που γεννιέται και επιθυμεί να γεμίσει την φαντασία, τον νου και την καρδιά με εικόνες, ιστορίες και διδάγματα προκειμένου να ενωθεί ψυχικά και συναισθηματικά με τον κόσμο που το περιβάλλει.

Μεγάλη, λοιπόν, η ευθύνη που κουβαλάει αυτός που επιχειρεί να γράψει παραμύθι…

Διαφήμιση

Δεν είναι πλέον ένας απλός συγγραφέας. Είναι αυτός που με την πένα του και τη φαντασία του πλάθει κόσμους μέσα στους οποίους θα φωλιάσει την παιδική ψυχή. Από συγγραφέας γίνεται «παραμυθάς», οι ιστορίες του γεμίζουν τα ράφια της βιβλιοθήκης μας και συντροφεύουν τις νύχτες των παιδιών μας.

Η επιτυχία ενός παραμυθιού είναι αποτέλεσμα τριών σημαντικών παραγόντων: Καλή ιστορία, καλή εικονογράφηση και καλή επικοινωνία.

Το νέο free online webinar που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ηλιαχτίδα και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Bookguru.gr «Πες το με ένα παραμύθι!», στοχεύει στην βελτίωση των τεχνικών συγγραφής και επικοινωνίας του παραμυθιού, στην γενικότερη ενημέρωση του συγγραφέα γύρω από την εικονογράφηση και τα στάδια έκδοσης του βιβλίου.

Το Webinar «Πες το με ένα παραμύθι» θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27/1/2021 στις 18:30.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα εγγραφής μέχρι και τις 25/1.

Φόρμα Εγγραφής

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here