3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης: Καινοτομία στην Εκπαίδευση

0
1357

Αξιότιμες κυρίες,

Aξιότιμοι κύριοι,

Διαφήμιση

με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης «Καινοτομία στην Εκπαίδευση» που διοργανώνει το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal Πηγή Παιδείαςτην Δευτέρα 14/6/2021 στις 16:30.

Μετά τις δύο επιτυχημένες Πανελλήνιες Συνδιασκέψεις Εναλλακτικής Εκπαίδευσης (Μάιος 2018 και Μάιος 2019), η τρίτη έρχεται να δώσει μια νέα ώθηση σε αυτό που τείνει να γίνει τρόπος ζωής στην εκπαιδευτική κοινότητα, την καινοτομία!

Η 1η Συνδιάσκεψη είχε ως στόχο τη γνωριμία της εκπαιδευτικής κοινότητας με τις φιλελεύθερες παιδαγωγικές προσεγγίσεις όπως αυτές εφαρμόσθηκαν από παιδαγωγούς και παιδαγωγικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Η 2η ήρθε για να καταγράψει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των σχολικών μονάδων, κυρίως των δημόσιων. Την Συνδιάσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο Φινλανδός Πρέσβης, ο οποίος μας ανέλυσε το φινλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα.Η 3η Συνδιάσκεψη σκοπό έχει να αναδείξει τόσο τα καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας, όπως αυτά εφαρμόζονται στα σχολεία της επικράτειας όσο και τα προγράμματα σπουδών ξενόφωνων πανεπιστημίων! Η Mentoria είναι μια ομάδα ανθρώπων καταξιωμένων στον χώρο τους, με διαφορετικές επαγγελματικές και εκπαιδευτικές αφετηρίες, που θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here