Η Ειρήνη Κεμερλή στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
649

Η Ειρήνη Κεμερλή είναι καθηγήτρια Γερμανικών και λάτρης της ενασχόλησης με οτιδήποτε το διαφορετικό και το εναλλακτικό. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία και από τότε που αποφοίτησε, ξεκίνησε ένα ωραίο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, των σεμιναρίων, των ημερίδων και των συνεδρίων για να γίνεται ολοένα και καλύτερη και να μεταδίδει στους μαθητές της με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη για τους ξένους πολιτισμούς και τη γνώση.

Παράλληλα λατρεύει το γράψιμο, οπότε η συνεργασία της με την Πηγή Παιδείας από το 2016, της έχει δώσει μια ώθηση για να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα που της αρέσουν.

Διαφήμιση

Στον τόπο κατοικίας της ασχολείται εθελοντικά με τους συλλόγους και οργανώνουν δράσεις κυρίως για να κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here