Η Ελπίς Χοχλιούρου στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
658

Δημιουργική σε όλους τους τομείς της ζωής της, στην Ελπίδα Χοχλιούρου, αρέσει να σχεδιάζει έξω από το πλαίσιο που ορίζει ο καμβάς και να δημιουργεί συνδέσεις. Ο προπτυχιακός κύκλος σπουδών (ΒA in Arts, University of Wisconsin-Milwaukee) που ολοκλήρωσε ενίσχυσε τις ανησυχίες της και την ενέπνευσε να ασχοληθεί με το μαγικό κόσμο της διδασκαλίας.

Έλαβε μέρος σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου με έμφαση το Bloomsbury Group και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο με θέμα τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας από το University of Essex (Ma in ELT).

Διαφήμιση

Από το 1999 υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση στη Δ.Ε., όντας επιτυχούσα του πρώτου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Πιστεύεί στη δια βίου μάθηση και ονειρεύεται να αποφοιτήσει με διδακτορικό δίπλωμα στο θέμα της βιωμένης εμπειρίας και δημιουργικής γραφής από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας ταυτόχρονα με τον πρωτότοκο γιο της.

Είναι μητέρα τριών αγοριών, μαθητών των 3 βαθμίδων εκπαίδευσης, και σύζυγος ενός πολυάσχολου επιστήμονα. Ο εθελοντισμός ως προσφορά στην κοινότητα και η επένδυση στην εκπαίδευση είναι οι αξίες που την συνοδεύουν. Ονειρεύεται μια καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά και θέλει να είναι μέρος αυτής.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here