Η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
871

Η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστημών της Αγωγής (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από Strathclyde University, Glasgow, στη Μ. Βρετανία, Διδακτορικό Δίπλωμα από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, ενώ πλέον είναι Υποψήφια μεταδιδάκτορας του ίδιου Πανεπιστημίου.

Από το 2001 έως το 2017 ήτανε διορισμένη νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία, ενώ από το 2017 εώς και σήμερα ανήκει στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, με γνωστικό αντικείμενο «Παιδαγωγικές προσεγγίσεις και πρακτικές στην Προσχολική και Σχολική ηλικία και εφαρμογές στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Το διδακτικό της έργο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πλούσιο, τόσο στο μεταπτυχιακό, όσο και στο προπτυχιακό επίπεδο. Έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον 23 Προγράμματα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών που αφορούσαν στην παρουσίαση της διδακτικής μεθοδολογίας της Ιστοριογραμμής με παραδείγματα-εφαρμογές από το χώρο των Φυσικών Επιστημών, της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, της Αγωγής του Καταναλωτή, της Υγείας και Διατροφής και του Επαγγελματικού προσανατολισμού.

Διαφήμιση

Έχει συγγράψει άρθρα σε περιοδικά με κριτές, αλλά και δημιουργήσει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here