O Δημήτρης Τσέλιος στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
568

Ο Δημήτρης Τσέλιος είναι Σύμβουλος Προσωπικής @ Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Σπούδασε Marketing – Επικοινωνία, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα και στην Κύπρο, με τις εταιρείες EXPOTECH LTD, DC MEDIA & PERSONNEL Consulting για 15 περίπου συναπτά έτη.

Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ηγεσίας και του Personal Branding. Παράλληλα σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του
Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου από το 2017 – 2019 συνεργάστηκε ως εισηγητής του πανεπιστημίου στο ίδιο τμήμα, καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Διαφήμιση

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος. ( www.hccma.org ).

Τον Ιούνιο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Αυτοβελτίωσης με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο». ( www.dimitristselios.gr/apodrasi ).

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον δήμο Γλυφάδας, υλοποιώντας προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Έχει συνεργαστεί με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Aegean College, ως εισηγητής σε προγράμματα Executive & Leadership Coaching.

Είναι εμπνευστής και δημιουργός του μη κερδοσκοπικού σωματίου Mentoria. www.mentoria.gr & της ομάδας δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics. www.hopeaholics.org

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here