Η Βέτα Γεωργιάδου στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
708

Η Βέτα Γεωργιάδου είναι νηπιαγωγός, με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο του ΑΠΘ. Μετά από 22 χρόνια εργασίας σε Δημόσια Νηπιαγωγεία μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα και δημιούργησε έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό και Νηπιαγωγείο στον Τρίλοφο Θεσ/νικης, με την επωνυμία το Σχολειό της Φύσης www.sxoliotisfysis.gr.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2019, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Άγγελο Πατσία, ένα Δημοτικό Σχολείο στον Τρίλοφο Θεσ/ικης με την επωνυμία Big Bang School www.thebigbangschool.com. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και των δυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων υποστηρίζει τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μέσα από τη φύση και σύμφωνα με τις ανάγκες του, τη βιωματική μάθηση μέσα από αυθεντικές εμπειρίες ζωής, την ανάπτυξη μεταγνωστικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ζωής απαραίτητες για τη μάθηση, την επιβίωση και εξέλιξη του ανθρώπου, την καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας και του πνευματικού εαυτού μέσα από την Παιδεία του Βάθους.

Διαφήμιση

Μαζί με τα παιδιά μέσα στο σχολείο γίνεται και συστηματική εκπαίδευση γονέων μέσα από την οποία προκύπτει ένα πολύ αποτελεσματικό δίκτυο με έναν Κοινωνικό Σύλλογο το “Δέντρο Ζωής” που ασχολείται με τον εθελοντισμό και την προσφορά, μια θεατρική ομάδα τον “Κυκλο Ζωής”, της οποίας τα έσοδα από τις παραστάσεις πηγαίνουν σε οργανώσεις με παιδιά, μια μπάντα με τύμπανα και πολλά άλλα.

Στόχος, η προετοιμασια του ανθρώπου για τον 21 αι. της εκθετικής ανάπτυξης της τεχνολογίας για να έχει τη δυνατότητα να δημιουργησει και να χρησιμοποιήσει όλη αυτή την καινούρια πραγματικότητα προς όφελος του εαυτού του και της ανθρωπότητας, στοχεύοντας πάντα ο άνθρωπος να παραμείνει άνθρωπος.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here