Η Λαμπρινή Τσιλικιτίδου στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
757

Η Λαμπρινή Τσιλικιτίδου λατρεύει τα παιδιά, το παιχνίδι, τα γέλια και τις γεμάτες από ενθουσιασμό φωνές τους. Αγαπά τις βόλτες στη φύση, στη θάλασσα και στο βουνό, γιατί εκεί συναντά πολλά πλάσματα  που κουβαλάνε αιώνες σοφίας και μοναδικής ομορφιάς.

Σπούδασε Παιδαγωγική στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, εκπαιδεύτηκε στην Παιδική Γιόγκα στη Χαϊδελβέργη, έκανε Θεατρική Αγωγή στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε σεμινάρια NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού). 

Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια σπούδασε ολιστική Παιδαγωγική Waldorf και Συστημική θεραπεία για παιδιά και εφήβους στη Στουτγάρδη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται για το γερμανικό κράτος ως σύμβουλος και ως συνοδός σε παιδιά που έχουν ανάγκη από λίγη “χρυσόσκονη” στη ζωή τους. Είναι επίσης ιδρύτρια του familyways.online

Είναι πλέον η ίδια μητέρα και εκπαιδεύεται καθημερινά από έναν εντεκάχρονο μάστορα μοναδικό στο είδος του!

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here