Έλα στην Ημέρα Συγγραφέων που διοργανώνει η Βοοkguru.gr

0
82
Πηγή: bookguru.gr

Η Ημέρα Συγγραφέων μόλις ξεκίνησε στην Bookguru.gr, το πρώτο και μοναδικό ελληνικό writer’s agency! Ερχόμαστε κοντά σας, σας γνωρίζουμε έναν- έναν και σας βοηθάμε να σχεδιάσετε την δική σας καμπάνια!

Αν είστε συγγραφέας που έχετε ή σκοπεύετε να εκδώσετε και επιθυμείτε να βρείτε κάποιον που να οδηγήσει τα βήματα σας στην επιτυχία, τότε δεν έχετε παρά να απαντήσετε στην φόρμα που θα βρείτε εδώ μέχρι τις 31/7. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε μία συνεδρία εντελώς δωρεάν διάρκειας 40 λεπτών!

Είναι ευκαιρία να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε!

Bookguru.gr: Το πρώτο και μοναδικό ελληνικό writer’s agency!

Πηγή: bookguru.gr

Previous articleΗ κακιά στιγμή…και άλλες βολικές δικαιολογίες
Next articleΣκέψεις για τον Μίκη Θεοδωράκη
Είμαι η Ανθή Ποζατζίδου. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Δράμα, βρίσκομαι τώρα στο τέταρτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να δοκιμάσω στην πράξη την τέχνη της δημοσιογραφίας έχω συμμετάσχει σε διάφορες προσομοιώσεις συνεδρίων ως δημοσιογράφος, βοηθός αρχισυνταξίας και αρχισυντάκτρια, ενώ δηλώνω λάτρης των τεχνών και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, της μουσικής και της λογοτεχνίας. Ο λόγος που γράφω στη Πηγή Παιδείας είναι γιατί θέλω να συνδυάσω τα δύο αγαπημένα μου πράγματα, την αρθρογραφία και τις τέχνες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here