Συνεχίζεται η πετυχημένη περιοδεία του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε

0
1291


Χτες το βράδυ Παρασκευή 09.06.2017 και ώρα 21:00 στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο Cafe – bar Vitraux, ο Χρήστος Τούβε συνέχισε την επιτυχημένη πορεία των παρουσιάσεων του για το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ” Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια “.
Η χτεσινή παρουσίαση ήταν η 33η σε 27 διαφορετικές πόλεις και φυσικά αυτό από μόνο του δείχνει πολλά για ένα άνθρωπο που έχει κάνει αυτο-έκδοση βιβλίου, σε τόσες περίεργες εποχές που διανύουμε.

Γι’ άλλη μία φορά υπήρξε συγκινησιακή φόρτιση λόγω του ιδιαίτερου θέματος του βιβλίου, που είναι αφιερωμένο στην Τρίτη ηλικία. Ο Συγγραφέας ορμώμενος από τη σχέση ζωής που είχε με τη γιαγιά του δείχνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο ό,τι αν αγαπάς αληθινά, αυτό σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή.

Αυτή η αληθινή αγάπη έχει συγκινήσει και το πανελλήνιο γι’ αυτό και ο κόσμος στηρίζει με την παρουσία του τον Χρήστο Τούβε σε όποιο μέρος παρουσιάζει την πένα του.
Το βιβλίο προλόγισε η Συγγραφέας Σάντυ Βιολιντζή, η οποία έχει εκδώσει  τα μυθιστορήματα ” Ποτέ δεν είναι αργά για ευτυχία” και ” Όταν το δάκρυ άγγιξε το ήλιο “.

Με άνεση και ανθρώπινο λόγο είπε ότι αυτό που έμαθε από το βιβλίο του Χρήστου Τούβε είναι να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας αν θέλουμε να ζήσουμε στο έπακρο. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτό το βιβλίο, είναι βιβλίο κομοδίνου, γιατί το ανατρέχεις ανά πάσα στιγμή να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Το χαρακτήρισε ως εγχειρίδιο ζωής με ποιητική γραφή και της έκανε εντύπωση πως ένας νεαρός άνθρωπος έχει τόσο μέστη γραφή.

Κλείνοντας είπε ότι θα προσπαθήσει να εφαρμόσει πολλά γραφόμενα του βιβλίου στον εαυτό της και ευχήθηκε καλή δύναμη στο αγώνα αυτο-έκδοσης του Συγγραφέα.
Την εκδήλωση συντόνισε η Εύκλεια Καράδαγλη, Επιχειρηματίας, με την οποία ο Χρήστος Τούβε συνεργάστηκε και στην παρουσίαση της Καβάλας στις 02.06.2016. Με το δικό της μοναδικό τρόπο ξεδίπλωσε τη ροή της παρουσίασης ενώ στο τέλος ξεκλείδωσε το κοινό αφού υπήρξε συζήτηση με το Συγγραφέα.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Χριστίνα Κακαβούτη και πέρασε την ένταση τους στο αναγνωστικό κοινό.
Να υπενθυμίσουμε ότι το βιβλίο στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τη Γ’ έκδοση στο εξώφυλλο ενώ κυκλοφορεί μέσω του Παγκόσμιου Site Amazon σε 63 χώρες του εξωτερικού και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του Χρήστου Τούβε μπορούν μέσω της ιστοσελίδας του www.xristostouve.gr ή μέσω της Επίσημης σελίδας του στο Facebook Xristos Touve.

Χορηγοί ήταν τα Εβρίτικα Κελάρια όπου δρόσισαν με οίνο τους παρευρισκόμενους και το Havana Club που αποτελεί την πρώτη επιλογή  για βραδυνή έξοδο στην ευρύτερη περιοχή.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν φυσικά το Πηγή Παιδείας που στηρίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου με ταλέντο και όραμα.
Επόμενη παρουσίαση του είναι στην Κατερίνη στις 23.06.2017

Διαφήμιση