Πηγή Επιμόρφωσης: Η Πηγή Παιδείας παρουσιάζει τον Α’ κύκλο σεμιναρίων

0
1082

Η Πηγή Παιδείας έχοντας υπόψιν την επιτακτική ανάγκη της εποχής, για συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον Α’ κύκλο σεμιναρίων (Webinars), που έχει σχεδιάσει, με ομιλητές που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν στον τομέα τους.

Τα σεμινάρια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που επιβάλλουν οι συνθήκες, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ειδικοτήτων, επαγγελμάτων και τομέων, όπως αυτός των Social Media, των Πωλήσεων, των Επιχειρήσεων, της Ψυχολογίας, της Συγγραφής κ.α.

Διαφήμιση

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (webinars):

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ιωάννης Μηλιάτσης

ΤΙΤΛΟΣ: «Αποτελεσματική Επικοινωνία και Πωλήσεις»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 5/3/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15 ΕΥΡΩ

Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πωλητής και διευθυντής πωλήσεων.

Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Είναι Achology Accredited Life and NLP Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους αφήνουν να τους πετύχουν έως τώρα.

Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για την ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δημήτρης Νάσκος

ΤΙΤΛΟΣ: «Τεχνικές Αφήγησης»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 12/3/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 ΕΥΡΩ

Ο Δημήτριος Π. Νάσκος, συγγραφέας και τραγουδοποιός, είναι δάσκαλος μουσικής στην εκπαίδευση και συνεργάτης – εισηγητής του μεταπτυχιακού προγράμματος Δημιουργικής Γραφής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σπούδασε μουσικολογία, πολιτισμικές θεωρίες, σημειολογία και δημιουργική γραφή. Έχει εκδώσει ένα παραμύθι για εφήβους, «Rabbit Man» (Θερμαϊκός), μια ποιητική συλλογή με στίχους, «Όσα φύλαξε ο καιρός» (Ιωλκός), και μια λογοτεχνική πραγματεία για τον Bob Dylan (Δίαυλος).

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δημήτρης Δημητριάδης

ΤΙΤΛΟΣ: «Βιβλίο και Digital Marketing»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 19/3/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15 ΕΥΡΩ

Ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέχει BA (Hons) in Design και ΜΑ in Design Interactions από το Royal College of Arts London. Με 20ετή πορεία στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη δημιουργία digital στρατηγικής, έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Keynote speaker και Digital Futurist με εξειδίκευση στο Digital & Social Media Marketing.

Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ, διδασκαλίας στο Professional Diploma in Digital and Social Media Marketing της KnowCrunch-The American College of Greece και ως University Lecturer στο City College, University of York Europe Campus. Keynote speaker για το μέλλον της τεχνολογίας σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι Chief Innovation Οfficer στην TheFutureCats & VP Business Developement στην BrainBox SA. Όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τα social media το Facebook δεν είχε ιδρυθεί.

Dimitris Xs © Photography(www.facebook.com/DimitrisXsPhotography)

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: Γεωργία Κιριζίδου

ΤΙΤΛΟΣ:«Ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας εν μέσω πανδημίας»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 26/3/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 ΕΥΡΩ

Η κ. Γεωργία Κιριζίδου είναι Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Συγγραφέας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., καθώς και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ίδιου Πανεπιστημίου στην Εξελικτική – Σχολική Ψυχολογία.

Από το 2009 διδάσκει σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκλων (Κολλέγια, ΚΕΚ, ΙΕΚ) με κύρια αντικείμενα αφενός την ειδική αγωγή και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Από το 2012 υπηρετεί ως σχολική ψυχολόγος σε δημόσιες δομές της εκπαίδευσης. Το 2017- 2018 υπηρέτησε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ως πραγματογνώμονας σε υποθέσεις ανηλίκων. Αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό ψυχολογίας και τέχνης Animartists, ενώ χει εκδώσει βιβλίο με θέμα το Σχολικό εκφοβισμό, συλλογή διηγημάτων και έχει συμμετάσχει στην έκδοση ποιητικών ανθολογίων.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: Ηλιάνα Τριανταφυλλίδου

ΤΙΤΛΟΣ: «Πως να επιμεληθώ μόνος το βιβλίο μου»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 2/4/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 ΕΥΡΩ

Η Ηλιάνα Τριανταφυλλίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται οι Νέες Τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την επιμέλεια βιβλίων στην bookguru.gr. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση βασικών πτυχών της επιμέλειας με επικέντρωση σε γλωσσικά, γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα της Ελληνικής Γλώσσας.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΑΚΑ

ΤΙΤΛΟΣ: «Βιβλίο: Τα sos της Amazon»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 9/4/2021

ΩΡΑ: 18:00-20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 ΕΥΡΩ

Η Ευαγγελία Τζιάκα είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και φοιτήτρια του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Το 2016 δημιούργησε το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal Πηγή Παιδείας με γνώμονα την διάδοση της εναλλακτικής εκπαίδευσης και της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Αυτές οι δύο θεματικές αποτέλεσαν το επίκεντρο των 8 σεμιναρίων και 2 Πανελλήνιων Συνδιασκέψεων Εναλλακτικής Εκπαίδευσης που διοργανώθηκαν κατά την περίοδο 2017-2019.

Οι συνεργασίες που σύναψε με διάφορους εκδοτικούς οίκους και συγγραφείς από το 2019 την οδήγησε σταδιακά στην δημιουργία της εταιρείας Βookguru.gr. Η Bookguru.gr ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό να προσφέρει στους συγγραφείς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (έκδοση, προώθηση, εκπαίδευση) και συμβουλές που χρειάζονται, προκειμένου να δημιουργήσουν την δική τους συγγραφική ταυτότητα και να προωθήσουν το συγγραφικό τους έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/wGMpCyPuHzN93qUw5

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

Κλείνοντας εγκαίρως μια θέση και στα 6 (έξι) σεμινάρια, κερδίζετε αυτομάτως έκπτωση -30%, επί του συνολικού κόστους.

Κλείνοντας εγκαίρως μια θέση στα 4 (τέσσερα) από τα 6 (έξι) σεμινάρια, κερδίζετε αυτομάτως έκπτωση -20%, επί του συνολικού κόστους.

Η εκπτωτική προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και τις 2/3/2021. Διαφορετικά οι εγγραφές ισχύουν μέχρι και μια μέρα πριν την ημερομηνία του σεμιναρίου (webinar).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Με το πέρας των σεμιναρίων, αποστέλεται βεβαίωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω του www.e-maild.com (powered by TEST4U)

Με την επιβεβαίωση της έγκυρης εγγραφής, αποστέλεται στο προσωπικό σας email το link, μέσω του οποίου θα πραγματοποιηθεί το εκάστοτε σεμινάριο.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο: 6948037123 ή να αποστείλετε email στο: pigipaideias@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΙ: bookguru.gr, TEST4U και emaild.com

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/wGMpCyPuHzN93qUw5

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here