Ο Άγγελος Πατσιάς στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης

0
658

Άνθρωπος, σύζυγος, μπαμπάς, δάσκαλος. Οι ιδιότητες αυτές ορίζουν αυτό που είναι ο Άγγελος Πάτσιας, και την ίδια στιγμή του θυμίζουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων στο ορεινό Ρέθυμνο και έπειτα στο Σχολειό της Φύσης στη Θεσσαλονίκη. Εμπειρίες διαφορετικές, που η κάθε μία έδωσε το δικό της κομμάτι σε αυτό που είναι και σε αυτό που οραματίζεται για την εκπαίδευση.

Διαφήμιση

Σημαντικότερος σταθμός, οι άνθρωποι. Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται και εκφράζονται, σε αυτό που ονομάσαν Big Bang School. Ένα νέο δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, όπου δημιουργήθηκε για να μπορεί το παιδί να βρει ένα τόπο γεμάτο αποδοχή, έρευνα και δημιουργία.

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του στην 3η Πανελληνία Συνδιάσκεψη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει η Πηγή Παιδείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom τη Δευτέρα 14/06/2021 στις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Απαιτείται έγκυρη προεγγραφή στην φόρμα συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν στη αντίστοιχη φόρμα (κόστος βεβαίωσης 5 ευρώ).

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα αποσταλούν μέσω της πλατφόρμας www.e-maild.com

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για την Πηγή Παιδείας, καθώς έτσι τίθενται οι βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο για την εναλλακτική εκπαίδευση.

Επικοινωνία:

6948037123

tziakaev@gmail.com

pigipaideias@gmail.com

Διαφήμιση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here